Vacatures

Samen krijgen we het gedaan! Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk hieronder de actuele vacatures.

Volg jij een studie in de richting van HRM en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Bij onze organisatie krijg je de mogelijkheid om een breed scala aan werkzaamheden op te pakken op het gebied van HRM.
Als stagiaire in de Marketing/Communicatie heb je uiteenlopende werkzaamheden. Je houdt je vooral bezig met reclame/naamsbekendheid voor H&P Metaaltechniek. Daarnaast draait het om communicatie in het bedrijf. Je zult leren hoe je een perfecte service presenteert.
Bij H&P Metaaltechniek zijn we continu met nieuwe uitdagende projecten bezig, waarbij we jou kennis vanuit je studie bedrijfskunde goed kunnen gebruiken. Als bedrijfskunde stagiair ga je binnen ons team aan de slag met de vraagstukken die je oplost door het maken van analyses, het in kaar brengen van bedrijfsprocessen, het adviseren van afdelingen en het doorvoeren van verbeteringen. Daarnaast krijg je de ruimte om aan je rapport te werken.
Je bent een natuurlijke leider die midden in het proces en tussen zijn medewerkers staat. Je bent dan ook vaak op de werkvloer te vinden. Je voert overleg met de andere werknemers van het bedrijf. Je bespreekt de orderportefeuille, de kwaliteitseisen, de afgesproken levertijden en je bepaalt in overleg de prioriteiten binnen de productie. Je signaleert tijdig verstoringen in het productieproces en bedenkt daar de juiste oplossingen voor. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle productiemiddelen en onderhoudt contacten met onze klanten. Je maakt optimaal gebruik van de beschikbare machines, gereedschappen en geautomatiseerde systemen en voert (proces)verbeteringen door.
Als allround CNC-Frezer is jouw primaire taak het zelfstandig uitvoeren van de CNC-verspaningswerkzaamheden. Op afdeling verspaning werk je in een klein hecht team met een modern machinepark. Er wordt gewerkt in dagdienst en op moderne machines met dialoog besturing Heidenhain en Mazatrol.
Als CNC frezer / CAM programmeur ben je verantwoordelijk voor het bewerken van mechanische onderdelen volgend tekening en instructies. Het betreft een grote variatie in producten, zowel enkelstuks als series en voornamelijk groot precisiewerk. 
Als administratief & project medewerker ben je ondersteunend aan allerlei verschillende afdelingen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alle processen achter de schermen op rolletjes lopen. Jij zorgt dat alles in goede banen wordt geleid en de administratieve handelingen worden uitgevoerd. Jij infiltreert op desbetreffende projecten waar jouw hulp hard nodig is, je maakt de werkzaamheden snel eigen en zodra alles weer op rolletjes loopt ga je door naar het volgende project.
Als lasrobot operator ben jij meer dan alleen een operator en kan je robots programmeren. Hierbij ga je robots programmeren en plaats je mallen in de lasrobots. Deze kijk je regelmatig na om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Daarnaast ga je nieuwe mallen ontwerpen en verbeteringen toepassen aan bestaande mallen. Als er storingen zijn dan ga jij deze oplossen en zorg jij er dus voor dat het gehele proces goed verloopt.
Als samensteller – lasser ben je geheel verantwoordelijk voor het samenstellen van hoogwaardige constructies. Bij elk project bepaal je zelf de juiste werkmethoden. Je hebt verantwoordelijkheid voor het project van tekening tot eindproduct. 
Als werkvoorbereider / calculator zorg jij dat de juiste mensen en materialen op tijd op de juiste plek zijn. Hierbij houd je ook regelmatig bezoeken op projectlocaties. Je overlegt met de klant, met leveranciers en met de projectleider en krijgt zo van alles iets mee.

Over het bedrijf

H&P Metaaltechniek B.V. zit gevestigd in Geldrop en zijn al jarenlang actief op het gebied van metaalbewerking. We zijn een allround machine en module-bouwer. Dit houdt in dat we machines en modules produceren die onder andere gebruiksklaar worden gemaakt. Denk hierbij aan een kleiner onderdeel van een machine voor een tractor. Je ziet het onderdeel niet, maar zonder dit onderdeel is de tractor niet operatief. Er zijn twee afdelingen binnen het bedrijf, lassen en frezen. Onze opdrachtgevers bevinden zich vooral in de landbouw, kranen, transport offshore en automotive industrie. Wij zijn de full-service toeleverancier in de metaalbranche van concept, product tot logistiek en montage.

Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in dit vak en staan elke dag klaar voor hun klanten. Je komt te werken in een leuk en hecht team waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan.