Kosten besparen door efficiënt engineering

Engineering

Waarom H&P Metaaltechniek?

H&P Metaaltechniek biedt u volledige ondersteuning tijdens het gehele proces, van productontwerp tot prototype.

Wij adviseren onze klanten graag op het gebied van (value) engineering. We streven ernaar onze klanten en hun processen te begrijpen met als doel de optimale oplossing te bieden op maakbaarheid en reproduceerbaarheid. Wij ontwerpen 3D modellen met Fusion 360, geïntegreerde 3D CAD-, CAM- en CAE software.

Met onze 3D programmatuur maken we uw bestelling bewerkingsgereed voor productie. U kunt uw bestelling bij ons aanleveren als 3D tekening, schets of eventueel als simpel voorbeeld.

Onze professionals bespreken samen met u de mogelijkheden, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Vraag een offerte aan

Voordat we uw bestelling in behandeling nemen, controleren we altijd eerst de door u aangeleverde 3D bestanden op eventuele fouten en converteren we deze naar CAM bestanden. Met uiterste zorg ronden we de bestandscontrole af, om er zeker van te zijn dat u precies krijgt wat u wilt.

Indien u niet de beschikking heeft over een 3D bestandstekening, kunt u dat ook uitbesteden aan onze afdeling engineering. Onze professionals vertalen uw schets- of voorbeeld naar een compleet uitgewerkt CAD-bestand, dat we ook direct bewerkingsgereed maken. Twee vliegen in één klap dus.

Onze diensten

Wat je van ons mag verwachten

Kwaliteit en deskundigheid

Van idee tot eindproduct

Optimale flexibiliteit

Korte doorlooptijden