Makkelijk in jouw gewenste vorm

Verspanen

Waarom H&P Metaaltechniek?

Binnen de techniek zijn er verschillende verspanende bewerkingen aanwezig. De techniek is afhankelijk van het uiteindelijke doel.

H&P Metaaltechniek heeft de beschikking over vakmensen, de apparatuur en de kennis om deze metaalbewerkingen deskundig uit te voeren. Bij het verspanen wordt gebruik gemaakt van onder andere frees-, draai- en  meettechnieken zodat de hoge kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van modern CNC frees- en draaimachines die een hoge nauwkeurigheid garanderen.

Vraag een offerte aan

Video afspelen

Bij (CNC-)draaien plaatsen we een product in een klauwplaat, waarna dit met hoge snelheid ronddraait. Een beitel draait spanen van het product af, waardoor het de juiste vorm krijgt. Het komt hierbij aan op de juiste beitels, de juiste snelheid en de juiste opspanning. De toleranties op ons (CNC-)draaiwerk zijn klein. Onze kwaliteitsafdeling controleert deze toleranties en legt ze vast. Op verzoek leveren we de specificaties, inclusief meetrapport.

Met frezen kunnen we uiteenlopende bewerkingen uitvoeren. Van klassiek 2D werk tot 3D vormen Het komt aan op een juiste instelling van de freesbank, opspantechnieken en het juiste gereedschap. De toleranties op ons freeswerk zijn klein. Ook hier controleert onze kwaliteitsafdeling deze toleranties en legt ze vast. Op verzoek leveren we de specificaties, inclusief meetrapport.

Onze diensten

Wat je van ons mag verwachten

Kwaliteit en deskundigheid

Van idee tot eindproduct

Optimale flexibiliteit

Korte doorlooptijden