Menu Sluiten

De specialismen van H&P metaaltechniek

Verspaning

Door onze professionele metaalbewerking met uitstekende CAM software aan de basis, kunnen we op hoog niveau verspanen. Ingericht op enkelstuks en klein serie met een bereik tot wel 3200mm bij 960mm. vraag gerust naar meer informatie hierover.
Door onze hoge vakkennis en moderne CNC machines gekoppeld aan uitstekende CAM.

Engineering

H en P levert u engineering van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunt u de keuze maken voor een totaalconcept, zodat de volledige verantwoording en de terugkoppeling bij ons ligt. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

Lassen

Of het nu gaat om fijnkorrelig staal, RVS of Aluminium, TIG of MIG… Wij hebben de kennis en ervaring met vrijwel alle materialen. Dit zorgt ervoor dat wij op diverse vlakken uit de voeten kunnen. Voorbeelden daarvan zijn het lassen in de hijswerktuigbouw, machinebouw en interieurbouw. De projecten worden daarbij ondersteund door een lasspecialist. Deze kan alle gewenste kwaliteitsniveaus borgen.

Montage

De hoge kwaliteit die wij bieden gaat hand in hand met perfecte montage. Wij bieden de volledige service die u nodig heeft. Neem contact met ons op en we bespreken het met u.

Tekening uploaden

Upload je tekening en we komen gelijk aan tafel om je te helpen